Jesteś tutaj: Start / Komunikaty / Zakup żywności

Zakup żywności

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF

20 września 2024

                                                                                       Załącznik nr 4 do Regulaminu udzielania zamówień

           publicznych, których wartość nie przekracza 130.000 zł netto

 

 

Kuryłówka dnia 20.09.2024

Nr : GOPS.7.261.2024

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

  1. Nazwa oraz adres zamawiającego: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Kuryłówce,
    37-303 Kuryłówka 114

  2. Przedmiot zamówienia:

Zakup żywności niezbędnej do przygotowania pomocy rzeczowej – paczek żywnościowych dla 190 osób objętych wsparciem w ramach programu Posiłek w szkole
i w domu.

III. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:  Wykaz zamawianych artykułów/ilość szt.

  1. Przyprawa uniwersalna typu „ vegeta” bez glutaminianu sodu 400 g                  
  2. Kakao ciemne decomorreno 150 g             
  3. Oliwa z oliwek 250 ml            
  4. Makaron nitki Lubella 400 g              
  5. Ketchup łagodny 460 g                         
  6. Sos boloński w słoiku 500 g                          
  7. Makaron Penne 400 g
  8. Mięsiwo Rusiecki w słoiku                         280 g              
  9. Makaron kokardki                                                400 g
  10. Kabanosy drobiowe             90 g    
  11. Kabanosy wieprzowe 90g                 
  12. Ser śmietankowy do smarowania 150g               
  13. Paluszki klasyczne 200g                                                   
  14. Masło 82 %             200 g             
  15. Ciastka Lubisie op. 150 g                         
  16. Sok Kubuś (banan/marchew) 300 ml                       
  17. Herbata owocowa Herbapol (25 torebek)            
  18. Tuńczyk w oleju w puszce 170 g              
  19. Tuńczyk w sosie własnym w puszce             170 g              
  20. Serki Hohland koło mix                                                       180 g              
  21. Wafelki familijne śmietankowe 180g                          
  22. Ser żółty w plastrach 250 g              
  23. Zupa w proszku ogórkowa 48 g                
  24. Zupa w proszku grochowa 48 g                
  25. Zupa w proszku jarzynowa 48 g                
  26. Zupa w proszku grzybowa             44 g                
  27. Zupa w proszku barszcz czerwony 48 g                
  28. Makrela w sosie pomidorowym                         170 g
  29. Sos w proszku pieczeniowy kremowy jasny 30g                 
  30. Sos w proszku śmietanowo- ziołowy             30 g                
  31. Sos Śmietanowo- koperkowy 30 g                
  32. Sos borowikowy                                                                   30 g                
  33. Ciastka typu „Bell Vita” z bakaliami 300 g              
  34. Pierniczki lukrowane 160 g              
  35. Ciastka Krakuski 200 g              
  36. Krem czekoladowy „ Nutella” 350 g  
  37. Pomysł na zapiekankę ziemniaczaną 35 g
  38. Pomysł na makaron Carbonara 35 g
  39. Kisiel typu słodka chwila 32 g
  40. Budyń śmietankowy 40 g
  41. Płatki kukurydziane Nestle 250 g
  42. Łopatka/golonka w konserwie 300 g
  43. Ryż 500g
  44. Sos słodko-kwaśny w słoiku 500 g
  45. Galaretka w czekoladzie op. ok 250 g
    Każdy powyższy artykuł w ilości 190 sztuk.
  46. Termin wykonania zamówienia: do 11.10.2024 r.

  47. Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełnienia tych warunków: do udziału w postępowaniu zapraszamy podmioty, które zaproponują artykuły wysokiej jakości, w odpowiedniej cenie, z długim terminem przydatności do spożycia. Zadaniem dostawcy w cenie zamówienia będzie dostarczenie i wniesienie artykułów do wskazanego miejsca przez zamawiającego.

Podana gramatura poszczególnych produktów jest gramaturą orientacyjną i może zostać
w  niewielkim stopniu zmieniona w uzgodnieniu z zamawiającym, ze względu na częste zmiany wagi towarów oferowanych przez producentów.

  1. Opis sposobu przygotowania oferty: ofertę należy sporządzić w formie pisemnej,
    w języku polskim

VII. Opis kryteriów, którymi zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty:

 - głównym kryterium oferty stanowi cena zamówienia (łączna wszystkich artykułów) oraz spełnienie wszystkich warunków opisanych w pkt V.

VIII . Miejsce i termin składania ofert: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Kuryłówce, 37-303 Kuryłówka 114 – sekretariat lub drogą mailową na adres gopskurylowka@gmail.com do dnia 27.09.2024 r. , do godz. 14.00 (decyduje data wpływu do GOPS lub na adres mailowy).

  1. Warunki płatności: faktura

Zamawiający zastrzega sobie prawo do unieważnienia postępowania, gdy oferta przekracza kwotę przeznaczoną na realizację zadania

 

Postępowanie prowadzi: Alicja Kycia – dyrektor GOPS

 

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2024-09-20
Data publikacji:2024-09-20
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:Kamil Prościak
Liczba odwiedzin:43